Giriş yap
En son konular
Kimler hatta?
Toplam 3 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 3 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 79 kişi Perş. Ağus. 03, 2017 12:12 pm tarihinde online oldu.
Arama
Istatistikler
Toplam 934 kayıtlı kullanıcımız varSon kaydolan kullanıcımız: enver verep
Kullanıcılarımız toplam 223 mesaj attılar bunda 145 konu
Mart 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Japonlar, yılda 20 kez hasat yapabiliyorlar.
1 sayfadaki 1 sayfası
Japonlar, yılda 20 kez hasat yapabiliyorlar.
Topraksız tarımı ileri götürerek "bitki fabrikaları" oluşturan Japonlar, yılda 20 kez hasat yapabiliyorlar.
Japonya'da topraksız tarımda başdöndürücü ilerleme yaşandı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Japonlar, teknolojik alandaki üstünlüklerine yılda 20 kez hasat edilen fabrikasyon "ultra-steril sebzeler" yetiştirerek tarımı da eklediler. Yetiştirilen sebzeler geleceğin gıdası olarak adlandırılıyor.
Ekilecek ve ürün alınacak toprakları oldukça az olan Japonya, topraksız tarımda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alıyor.
Topraksız tarımı ileri götürerek "bitki fabrikaları" oluşturan Japonlar, yılda 20 kez hasat yapabiliyorlar. Sayıları her geçen gün artan bu tesislerde "geleceğin gıdası" olarak adlandırılan "ultra-steril sebzeler" yetiştiriliyor.
Bu sebzeleri hiç yıkamaya gerek kalmadan koparıp yiyebiliyorsunuz. Çalışanların dışarıyla hiçbir teması olmuyor ve ortam da oldukça steril...
Işık, ısı, nem ve hatta su miktarına kadar bütün şartlar kontrol altında tutuluyor.
Japonlar bu ürünlere rağbet gösterirken, yetiştirilen ürünlerin bir bölümünün ihraç edilmesi bile planlanıyor.
AA
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Japonya'da topraksız tarımda başdöndürücü ilerleme yaşandı.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Japonlar, teknolojik alandaki üstünlüklerine yılda 20 kez hasat edilen fabrikasyon "ultra-steril sebzeler" yetiştirerek tarımı da eklediler. Yetiştirilen sebzeler geleceğin gıdası olarak adlandırılıyor.
Ekilecek ve ürün alınacak toprakları oldukça az olan Japonya, topraksız tarımda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alıyor.
Topraksız tarımı ileri götürerek "bitki fabrikaları" oluşturan Japonlar, yılda 20 kez hasat yapabiliyorlar. Sayıları her geçen gün artan bu tesislerde "geleceğin gıdası" olarak adlandırılan "ultra-steril sebzeler" yetiştiriliyor.
Bu sebzeleri hiç yıkamaya gerek kalmadan koparıp yiyebiliyorsunuz. Çalışanların dışarıyla hiçbir teması olmuyor ve ortam da oldukça steril...
Işık, ısı, nem ve hatta su miktarına kadar bütün şartlar kontrol altında tutuluyor.
Japonlar bu ürünlere rağbet gösterirken, yetiştirilen ürünlerin bir bölümünün ihraç edilmesi bile planlanıyor.
AA
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
karabey09- Mesaj Sayısı : 1
Kayıt tarihi : 08/11/09
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Paz Eyl. 28, 2014 8:49 am tarafından sedo17
» topraksız tarım ve suda bitki yetiştiriciliği
Cuma Ara. 21, 2012 2:58 pm tarafından yunusduzgun
» topraksız tarım
Perş. Nis. 05, 2012 12:43 am tarafından asaby07
» Tarımsal Yayım ve Danışmalık Sınavı Tarihi
Ptsi Mart 05, 2012 7:39 pm tarafından blueman
» AEGENAGRI 2010-DENİZLİ TARIM FUARI
Cuma Şub. 24, 2012 10:42 pm tarafından Administator
» topraksız tarım seracılık
Cuma Ocak 27, 2012 10:26 pm tarafından Administator
» Topraksız tarım seraları resimleri
Çarş. Ara. 28, 2011 10:27 pm tarafından Administator
» Topraksız Tarım Yöntemiyle Yetiştiriciliği Yapılan Çeşitler
Ptsi Ağus. 15, 2011 3:56 pm tarafından izmirlibahçe
» Topraksız tarım uygulaması salkım domatesin hasadı başladı
Çarş. Şub. 09, 2011 10:35 pm tarafından Administator