Topraksız Tarım
Sitemizden daha fazla yararlanmak için üye olmalısınız. Daha fazla içeriği sadece üyelerimiz görebilir.Üyelik üretsizdir.Birkaç dakikanızı ayırarak üye olabilirsiniz.Topraksız tarımı keşfetmek için daha fazla beklemeyin.!!!
Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular
» SERA MALZEMELERÍ
Paz Eyl. 28, 2014 8:49 am tarafından sedo17

» topraksız tarım ve suda bitki yetiştiriciliği
Cuma Ara. 21, 2012 2:58 pm tarafından yunusduzgun

» topraksız tarım
Perş. Nis. 05, 2012 12:43 am tarafından asaby07

» Tarımsal Yayım ve Danışmalık Sınavı Tarihi
Ptsi Mart 05, 2012 7:39 pm tarafından blueman

» AEGENAGRI 2010-DENİZLİ TARIM FUARI
Cuma Şub. 24, 2012 10:42 pm tarafından Administator

» topraksız tarım seracılık
Cuma Ocak 27, 2012 10:26 pm tarafından Administator

» Topraksız tarım seraları resimleri
Çarş. Ara. 28, 2011 10:27 pm tarafından Administator

» Topraksız Tarım Yöntemiyle Yetiştiriciliği Yapılan Çeşitler
Ptsi Ağus. 15, 2011 3:56 pm tarafından izmirlibahçe

» Topraksız tarım uygulaması salkım domatesin hasadı başladı
Çarş. Şub. 09, 2011 10:35 pm tarafından Administator

Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]


Sitede bugüne kadar en çok 79 kişi Perş. Ağus. 03, 2017 12:12 pm tarihinde online oldu.
Arama
 
 

Sonuç :
 


Rechercher çıkıntı araştırma

Istatistikler
Toplam 933 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: yetkın tarım

Kullanıcılarımız toplam 223 mesaj attılar bunda 145 konu
Galeri


Ekim 2017
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Takvim Takvim


Japonlar, yılda 20 kez hasat yapabiliyorlar.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Japonlar, yılda 20 kez hasat yapabiliyorlar.

Mesaj tarafından karabey09 Bir Perş. Şub. 11, 2010 12:10 pm

Topraksız tarımı ileri götürerek "bitki fabrikaları" oluşturan Japonlar, yılda 20 kez hasat yapabiliyorlar.
Japonya'da topraksız tarımda başdöndürücü ilerleme yaşandı.

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Japonlar, teknolojik alandaki üstünlüklerine yılda 20 kez hasat edilen fabrikasyon "ultra-steril sebzeler" yetiştirerek tarımı da eklediler. Yetiştirilen sebzeler geleceğin gıdası olarak adlandırılıyor.

Ekilecek ve ürün alınacak toprakları oldukça az olan Japonya, topraksız tarımda dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer alıyor.

Topraksız tarımı ileri götürerek "bitki fabrikaları" oluşturan Japonlar, yılda 20 kez hasat yapabiliyorlar. Sayıları her geçen gün artan bu tesislerde "geleceğin gıdası" olarak adlandırılan "ultra-steril sebzeler" yetiştiriliyor.

Bu sebzeleri hiç yıkamaya gerek kalmadan koparıp yiyebiliyorsunuz. Çalışanların dışarıyla hiçbir teması olmuyor ve ortam da oldukça steril...

Işık, ısı, nem ve hatta su miktarına kadar bütün şartlar kontrol altında tutuluyor.

Japonlar bu ürünlere rağbet gösterirken, yetiştirilen ürünlerin bir bölümünün ihraç edilmesi bile planlanıyor.

AA

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

karabey09

Mesaj Sayısı : 1
Kayıt tarihi : 08/11/09

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz